Spillet Titanfall er eksklusivt for Xbox One, og har blitt godt mottatt av spillerne. Spillet har svært god grafikk, fartsfylt action og mange spennende muligheter.

Spillet Dead Rising 3

Spillet Dead Rising 3 finnes både til Xbox One og PS4. Spillet er endret litt fra de tidligere versjonene. Blant annet har nedtellingen forsvunnet, selv om spillet fortsatt tar tiden på oppdragene. Men Dead Rising 3 gir spillerne litt mer frihet til å utforske spillverdenen enn det man hadde i de forrige spillene.

Forza Motorsport 5

Forza Motorsport 5 er et ganske grunnleggende bilspill, men dersom man liker denne typen spill, har spillet mye å tilby. The Lego Movie videogame kommer til både Xbox One og PS 4. Spillet er morsomt og inneholder mange overraskelser.

Call of Duty

Ghosts er det nyeste spillet i denne serien. Spillet har mye til felles med de foregående, men i dette spillet skal du ut i verdensrommet. Man kan spille online, sammen med mange andre spillere, men dersom man har spilt Call of Duty som multiplayerspill tidligere, er det ikke så mange overraskelser i det nye spillet.

Quantum Break

Spillet Quantum Break blir lansert sammen med en innebygd TV-serie. Dette er et tredjepersons skytespill der spillerne kan manipulere tiden. Etter hvert som spillerne beveger seg gjennom spillet, vil handlingene deres påvirke de kommende episodene i TV-serien som finner sted mellom spillinnslagene. TV-episodene vil være omtrent 30 minutter lange.

Halospillet

Det nye Halospillet til Xbox One kommer antakelig til å bli en bestselger, ettersom hele Haloserien er populær, og slår sine egne salgsrekorder ved hver nye spillansering. Spillet Peggle 2 er ganske enkelt mer Peggle. Det første spillet i serien var morsomt, og toeren er enda morsommere.