PS4 er den nyeste spillkonsollen til Sony. Når en ny konsoll lanseres, vil det alltid være et begrenset spillutvalg i starten, men heldigvis finnes det allerede mange gode spill til PS4, og enda flere er under utvikling. Her er noen gode spill som allerede er lansert.

Infamous

Second Son er et superheltspill som er eksklusivt for PS4. Dette spillet har god og spennende grafikk, og utnytter det grafiske potensialet til den nye konsollen. Spillet er virkelig vellaget. Byen Seattle ser nesten bedre ut i spillet enn i virkeligheten!Assassin’s Creed IVBlack Flag er det nyeste spillet i denne serien. Spillet har pirattema, og er bedre enn de foregående spillene. Spillet tar seg virkelig godt ut, og er et av de beste spillene til den nye konsollen.

Need for Speed

Selvfølgelig kommer det også et nytt spill i Need for Speed-serien. Need for Speed: Rivals oppfyller spillernes behov for fart og spenning, enten man velger å spille som skurk eller politi. Grafikken er vakker og spillet er veldig bra. Man får en god fartsfølelse, og har det morsomt.The Lego Movie Videogame, er et spill som er basert på Legofilmen. Dette er et kjempefint spill. Ting har blitt enda større og merkeligere enn i filmen. Selve oppdraget er morsomt, men den virkelige moroa kommer etterpå, når det dukker opp nye karakterer, og nye nivåer der man kan vinne enda flere spennende ting.

TowerFall Ascenion

TowerFall Ascenion er et av de beste multispillerspillene til den nye konsollen. Spillet er lett å lære, og ettersom man har begrenset med ammunisjon og utstyr, må man samle opp brukte piler, eller fange motspillernes piler i luften for å sende dem tilbake. Dette spillet er vanskelig å legge fra seg!Andre gode spill til PS4 er Resogun, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Don’t Starve og Outlast. Tomb Raider er også tilbake. Spillet Tomb Raider: Definitive Edition er egentlig bare en ny og bedre versjon av fjorårets spill. Hvis du liker superhelter som slåss mot hverandre, er Injustice: Gods Among Us et morsomt spill. I denne alternative virkeligheten slåss superheltene mann mot mann. Fez er et spill som både er avslappende og krevende. Grafikken virker litt firkantet og gammeldags, men det er hele sjarmen i spillet.